Als oud-collega’s en inmiddels jarenlange vriendinnen hebben wij, Caroline en Vera, al menig (out-of-the-box) project opgezet en gerealiseerd. Wij vonden elkaar altijd in het samen sparren, bestaande heilige huisjes challengen en doelgericht tot een oplossing komen voor een bepaald vraagstuk. In het verleden deden we dat veelal voor klanten, maar nu dus ook voor onszelf!

CAROLINE VERHAGE

Moeder van 2 jongens, media, gedreven salesprofessional, arbeidsmarktcommunicatie. Dit was in het kort mijn omschrijving. Sinds augustus 2016 is daar officieel hartpatiënt bijgekomen.

Na alles wat ik sinds 2016 heb meegemaakt, de kennis en ervaring die ik van sales en marketing heb en het netwerk dat ik heb opgebouwd is het mijn doel om jullie te informeren over het vrouwenhart.

Met deze website willen wij er alles aan te doen om er voor te zorgen dat als je je niet goed voelt en denkt dat het ligt aan drukke baan, stress, overgang etc. een belletje gaat rinkelen dat het je hart kan zijn. De oplettendheid van mijn sportinstructrice heeft mij het leven gered !

VERA SLEUTELS

Als zelfstandig Business Developer help ik normaal startende en kleine ondernemers met het vergroten van hun zakelijke succes door bijvoorbeeld in co-creatie hun website op te zetten, nieuwe business modellen te ontwikkelen, e.d.

Het is heerlijk om nu mijn vaardigheden en kennis in te kunnen zetten om samen met Caroline haar persoonlijke ambitie te realiseren, namelijk het vergroten van de kennis over het vrouwenhart voor zowel patiënten als specialisten.